Maaltijdservice Oudenburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudenburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Oudenburg? Dankzij onze vergelijker bekijkt u supersnel alle firma’s in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,10 per maaltijd. Aanschuiven voor Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook of Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Oudenburg ontvangt u de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteOudenburg
BeoordelingOnline betalen of automatisch
Postcode8460
Gemiddelde menuprijs€5,84
Populaire maaltijdSpaghetti met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Oudenburg

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Oudenburg. U kunt denken aan populaire organisaties als Vlotter en Delimeal. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei aanbieders en restaurants. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de aanbieders probleemloos met elkaar vergelijken. Het selecteren van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Oudenburg? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudenburg. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hebben ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt men eenvoudig belangrijke boodschappen als karnemelk of margarine. Veelal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Oudenburg vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Oudenburg? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die matchen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Hieronder ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Oudenburg. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudenburg voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Vol Au Vent Puree kan je kopen vanaf €5,75.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Preisoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Kaiserschmarren na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Oudenburg voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Beef Squats
 • Aspergesoep
 • Uiensoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oudenburg bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welke vorm van een thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele leveranciers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. Dikwijls is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans aan huis gebracht via een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Varkenshaasje in pepersaus en Braadworst in jus. Op die manier kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: elke week. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en ook vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Oudenburg. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente