Maaltijdservice Sint-Pieters-Kapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Pieters-Kapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Pieters-Kapelle? D.m.v. onze tool vergelijkt u gemakkelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,60 per persoon. Smullen van Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes en Thaise curry? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Sint-Pieters-Kapelle krijgt u de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMiddelkerke
RecensieBestel het voor mijn ouders
Postcode8433
Prijs per maaltijd€6,46
Maaltijd-topperSlavink in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Sint-Pieters-Kapelle

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Sint-Pieters-Kapelle. Bijvoorbeeld veel gekozen services als Smartmat of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er allerlei initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf levert een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er specifieke wensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Pieters-Kapelle? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Pieters-Kapelle. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse organisaties beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop u gelijk verse of handige boodschappen als sinaasappels en koffie. Dikwijls gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Pieters-Kapelle vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Sint-Pieters-Kapelle? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit talloze seniorenmaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en eventuele dieet. U kunt denken aan Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Aan de hand van deze website achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Middelkerke. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Pieters-Kapelle voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd heeft te maken met elementen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree is er al voor €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,95.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Roomsoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Yoghurtijs om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Middelkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Kip tandoori
 • Nasi goreng
 • Spaghetti
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Pieters-Kapelle aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijd-verzorgers bieden een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dit telefonisch, via een menulijst, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden altijd bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 menu’s. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie of Bloemkool met runderlap en aardappelen. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een handige bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sint-Pieters-Kapelle. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit