Maaltijdservice Slijpe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Slijpe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Slijpe? Door gebruik te maken van onze tool vindt u supersnel alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,30 per gerecht. Aanschuiven voor Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst of Risotto, bospaddestoelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Slijpe profiteert u van vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMiddelkerke
ReactiePerfecte oplossing
Postcode8433
Gemiddelde prijs€6,47
Nummer 1-maaltijdGehaktballen in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Slijpe

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Slijpe. U kunt denken aan veel gekozen partijen als Home Cuisine en/of Yumbel. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij verschillende leveranciers en verswinkels. Iedere optie onderscheidt zich door een “eigen” productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de leveranciers op uw gemak met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Slijpe? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingsstoffen en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Slijpe. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende organisaties faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt men eenvoudig de boodschappen zoals afbak kaas mais broodjes en sinas. Meestal zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Slijpe vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Slijpe? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende thuismaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Onderstaand vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Middelkerke. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Slijpe voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal kunt u al bestellen vanaf €3,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Aardappelpannenkoeken kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bosintang, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Baba au rhum om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Middelkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Babi pangang
 • Bami goreng
 • Kippensoep
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Slijpe bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk type seniorenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijdservices hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook of Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij of wellicht vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Slijpe. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit