Maaltijdservice Meeuwen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meeuwen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Meeuwen? Via onze tool treft u snel en simpel alle firma’s in uw regio! Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €3,95 per maaltijd. Flink uitpakken met Macaroni met ham, kaas en tomatensaus of Spaghetti bolognese? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Meeuwen hebt u toegang tot voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteOudsbergen
ErvaringHoud me fit en vitaal
Postcode3670
Gemiddelde menuprijs€6,92
Vaak gekozen maaltijdGegrilde kippenpoot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Meeuwen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Meeuwen. We hebben het over landelijke leveranciers als Traiteur Goossens of Traiteur Goossens. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verscheidene instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door z’n eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers eenvoudig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Meeuwen? Ook dan bent u welkom! Nogal wat cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meeuwen. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men gelijk belangrijke boodschappen als allesreiniger of komijnekaas. Niet zelden gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Meeuwen vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Meeuwen? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit velerlei opwarmmaaltijden die kloppen met uw omstandigheden voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Hieronder ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Oudsbergen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meeuwen voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt af van zaken als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree bestelt u vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel wordt al bezorgd vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. bestelt u vanaf €7,4.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Ramen, een gezonde salade en iets fris zoals Natas do Céu als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Oudsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meeuwen aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de aanbieders hanteren een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met pakweg 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen en Kip Op Grootmoeders Wijze. Zodoende zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Meeuwen. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit