Maaltijdservice Offagne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Offagne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Offagne? Via maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle bezorgers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €5,45 per keer. Smullen van Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes of Macaronischotel bolognese? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Offagne profiteert u van ambachtelijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeentePaliseul
RecensieVlees, vis, en vega
Postcode6850
Gemiddelde prijs€5,27
Nummer 1-maaltijdSchnitzel pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Offagne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Offagne. Denk dan aan belangrijke firma’s als 15Gram en Spar. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij prima leveranciers en slagerijen. Iedere organisatie onderscheidt zich door een heel eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze pagina kunt u derhalve de organisaties probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Offagne? Geen probleem! Erg veel traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Offagne. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt u gelijk praktische of verse producten als frisdrank of vers fruit. Niet zelden kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Offagne vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Offagne? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal type aanbieders die passen bij uw uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Neem nu Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Op maaltijdbutler.be treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Paliseul. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Offagne voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Een warme dagschotel als Witlof a la creme is er al vanaf €6,8.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Gamjatang, extra groenten en om het compleet te maken Slagroom als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Paliseul voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Babi ketjap, mihoen goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Offagne aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor type bezorgmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en kies een geschikte. Let met name op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijdservices hanteren een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Spinaziestamppot, omelet en Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem. Hiermee zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of juist eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Offagne. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit