Maaltijdservice Perwez

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Perwez voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Perwez? Middels maaltijdbutler.be ontdekt u supersnel alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,05 per gerecht. Ouderwets genieten van Kreeftensoep of Snijbonen met een kipfilet? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Perwez smult u weer van gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeentePerwez
RecensieGezond en betaalbaar
Postcode1360
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,22
Populaire maaltijdDraadjesvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Perwez

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Perwez. Bijvoorbeeld interessante partijen als Prego of Viangro. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende aanbieders en verswinkels. Iedere partij biedt een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u de leveranciers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Perwez? Er is gelukkig een alternatief. Legio traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven structuur en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Perwez. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders hebben ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee bestelt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals zuivelproducten en grillworst. Dikwijls gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Perwez vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Perwez? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei leveranciers die overeenstemmen met uw eisen en eetpatroon. Wat dacht u van Dieet Rundstong Tomatensaus Puree of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Verderop ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Perwez. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Perwez voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd is afhankelijk van o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree wordt al bezorgd vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree is beschikbaar vanaf €4,35.
 • De daghap voor ouderen als Lasagna bolognese is beschikbaar vanaf €7,2.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Preisoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Crema catalana na. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Perwez voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Beef Squats
 • Aspergesoep
 • Uiensoep
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Bloemkool met rundvlees schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Perwez aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welke vorm van een maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De grote aanbieders bieden een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor senioren worden meestal thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsVarkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen en Gehaktballetjes in uienjus. Hierdoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Perwez. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente