Maaltijdservice Egem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Egem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Egem? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle services die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €3,90 p.p. Flink uitpakken met Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst of Gehakt, prei, aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Egem krijgt u voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeentePittem
ErvaringEcht ontzorgen
Postcode8740
Prijs per maaltijd€5,45
Vaak gekozen maaltijdMacaroni met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Egem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Egem. Denk aan landelijke organisaties als Colruyt en Smartmat. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verscheidene instellingen en slagerijen. Elke organisatie heeft zo een heel eigen aanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u dus de services snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Egem? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Egem. Ideaal voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals sinas of filet americain. Niet zelden kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Egem vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Egem? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een groot aantal mogelijkheden die voldoen aan uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Bloemkoolsoep of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Op deze pagina ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Pittem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Egem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door o.a. het bedrijf, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Linguine Zalm Met Erwten & Courgette vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti wordt al bezorgd vanaf €3,7.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gekookte aardappels bestelt u vanaf €5,75.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Rozenbottelsoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Vanille ijs na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Pittem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Slavink in uienjus
 • Kippenbout in jus
 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Rabarbercompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Egem aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en maak een keuze. Let goed op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote dienstverleners bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen of Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding stimuleert een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Egem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit