Maaltijdservice Roesbrugge-Haringe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roesbrugge-Haringe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Roesbrugge-Haringe? Middels onze tool treft u supersnel alle services in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,50 per persoon. Aan tafel voor Gehakt, bloemkool, aardappelpuree of Runderstoofpotje? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Roesbrugge-Haringe beschikt u over ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeentePoperinge
ErvaringPrecies zoals verwacht
Postcode8972
Prijs per maaltijd€5,88
Vaak gekozen maaltijdBroccolisoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Roesbrugge-Haringe

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Roesbrugge-Haringe. Denk dan aan interessante organisaties als Delhaize en/of Vlotter. Echter, ook heel lokaal bestaan er tal van leveranciers en wijkrestaurants. Iedere optie wordt bestempeld door een heel eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. deze website kan u de firma’s overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Roesbrugge-Haringe? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Daardoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roesbrugge-Haringe. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval koop u zonder moeite praktische of verse producten als halfvolle vanille yoghurt of abrikozenjam. Doorgaans kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Roesbrugge-Haringe vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Roesbrugge-Haringe? Of prefereert u vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop menu’s die in lijn zijn met uw voorkeuren en diëten/allergieën. U kunt denken aan Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Poperinge. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roesbrugge-Haringe voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door bijvoorbeeld de organisatie, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. kunt u al laten bezorgen vanaf €5,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree bestelt u vanaf €4,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen is beschikbaar vanaf €7,15.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Mosterdsoep, een extra salade en een dessert als Crêpe suzette als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Poperinge voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Gekookte aardappels
 • Gegrilde kippenpoot
 • Parijse worteltjes
 • Push Up Meatballs

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roesbrugge-Haringe bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijdservices hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De gerechten worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 25 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Varkensvlees in satésaus met nasi goreng. Zodoende krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en ook vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Roesbrugge-Haringe. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit