Maaltijdservice Watou

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Watou voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Watou? Door middel van onze tool bekijkt u overzichtelijk alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,60 per keer. Genieten van Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree of Runderhachee, stamppot hutspot? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Watou smult u weer van voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeentePoperinge
ErvaringNaar mijn verwachtingen
Postcode8978
Gemiddelde kosten€5,89
Populaire maaltijdAppelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Watou

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Watou. U kunt denken aan belangrijke services als Meal-Story of Colruyt. Maar ook lokaal kan men kiezen voor allerlei instanties en sociale voorzieningen. Iedere service wordt bestempeld door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bedrijven gemakkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Watou? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Watou. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geregeld via een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers hebben ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u zonder moeite broodnodige boodschappen als margarine en thee. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Watou vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Watou? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze thuismaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en menu voorkeuren. Denk maar aan Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli en Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Verderop treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Poperinge. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Watou voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje vindt u vaak al vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • De daghap voor ouderen als Verse worst in jus is er al vanaf €6,35.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Erwtensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Yoghurt/perzik mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Poperinge voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Stamppot boerenkool
 • Verse worst in jus
 • Nasi babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Watou regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor type seniorenmaaltijd rijmt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en kies een geschikte. Kijk goed na het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak is dat mogelijk via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De thuismaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKoolvis, broccoli, kruidenpuree of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Watou. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit