Maaltijdservice Tisselt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tisselt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Tisselt? Geholpen door onze vergelijker doorzoekt u gemakkelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,55 per persoon. Aanschuiven voor Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème of Kip, worteltjes, aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Tisselt smult u weer van heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteWillebroek
RecensieLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode2830
Maaltijd prijs€6,27
Nummer 1-maaltijdWitlofschotel met ham en kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Tisselt

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Tisselt. Neem grote firma’s als Delimeal en 0. Ook in de gemeente zelf bestaan er verschillende instellingen en verswinkels. Elke leverancier biedt een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kunt u dus de leveranciers probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Tisselt? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tisselt. Vaak toegepast door bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee haalt men gelijk verse of handige boodschappen als abrikozenjam of koffiepads. Doorgaans zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Tisselt vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Tisselt? Of heeft u liever vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel thuismaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en eetpatroon. Neem nu Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Op deze pagina vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Willebroek. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tisselt voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spinazie à la crème met champignons kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Minestronesoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Gortepap om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Willebroek voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Linzensoep met bleekselderij
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Stamppot koolraap met appel
 • Pompoensoep met vermicelli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tisselt regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele maaltijdservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste verstrekkers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via de telefoon, via een menulijst, of via de iPad. Uw bestelling wordt standaard bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met om en nabij de 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Kervelroomsoep of Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree. Hiermee zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen of juist vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Tisselt. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit