Maaltijdservice Reet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Reet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Reet? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker vindt u eenvoudig alle firma’s in uw regio! Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,80. Smullen van Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen en Macaroni? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Reet hebt u toegang tot gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteRumst
BeoordelingAandacht en ambacht
Postcode2840
Maaltijd prijs€6,28
Nummer 1-maaltijdTagliatelle, kip, paddestoelen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Reet

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Reet. Neem bijv. populaire services als Meal-Story en 0. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij uitstekende partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf heeft weer een eigen productaanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze tool kan u de organisaties eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Reet? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Later worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Reet. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt men direct nuttige boodschappen zoals halfvolle melk of muesli. Dikwijls kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Reet vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Reet? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn meerdere thuismaaltijden die rijmen met uw omstandigheden en eetpatroon. U kunt denken aan Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Kipgyros Rijst? Verderop achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Rumst. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Reet voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • De daghap voor ouderen als Hutsepot Met Rookworst En Spek kunt u al bestellen vanaf €5,9.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Consommé, een stukje fruit en iets lichts zoals Dulce de leche als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Rumst voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Tortellini gevuld met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Reet aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor type bezorgmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en kies een geschikte. Let met name op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste services hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 30 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Schnitzel champignonsaus of Speklapjes met jus en preistamppot. Hierdoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Reet. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit