Maaltijdservice Grand-Rosière-Hottomont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grand-Rosière-Hottomont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Grand-Rosière-Hottomont? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,90 per keer. Genieten van Zalmfilet in roomsaus of Raapstelen stamppot? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Grand-Rosière-Hottomont hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRamillies
Waarom bestellen?Vers uit de keuken
Postcode1367
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,36
Meest gekozen maaltijdKipstukjes in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Grand-Rosière-Hottomont

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Grand-Rosière-Hottomont. Neem bijv. grote services als Smartmat of Carrefour. Ook binnen de gemeente zien we prima organisaties en verswinkels. Iedere organisatie levert een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Grand-Rosière-Hottomont? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grand-Rosière-Hottomont. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste services hanteren ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo bestelt u probleemloos de supermarktartikelen als ontbijtspek en havermout. Veelal gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Grand-Rosière-Hottomont vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Grand-Rosière-Hottomont? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een groot aantal menu’s die kloppen met uw voorkeuren en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus of Kervelsoep? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Ramillies. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grand-Rosière-Hottomont voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is beschikbaar vanaf €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Phở, een stukje fruit en om het compleet te maken Kaas als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ramillies voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kreeftensoep
 • Thaise curry
 • Nasi goreng
 • Snijbonen
 • Stamppot Boerenkool met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grand-Rosière-Hottomont bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd past bij uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en kies er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele services stunten met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met goede aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 25 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Raapstelen stamppot en Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Vriesvers: maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen of koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Grand-Rosière-Hottomont. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit