Maaltijdservice Huppaye

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Huppaye voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Huppaye? Via deze website achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,95 per gerecht. Aan tafel voor Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel of Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Huppaye hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRamillies
RecensieMet aandacht bereid
Postcode1367
Gemiddelde kosten€5,37
Meest gekozen maaltijdKalkoenmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Huppaye

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Huppaye. Denk aan populaire partijen als Delhaize en/of Carrefour. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor prima aanbieders en slagerijen. Elke optie heeft weer zijn eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u de organisaties overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Huppaye? Geen probleem! Meer en meer cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Huppaye. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt men gelijk de supermarktartikelen als ontbijtproducten of ontbijtkoek. Gewoonlijk kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Huppaye vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Huppaye? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit flink wat seniorenmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en menu voorkeuren. U kunt denken aan Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Hieronder achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Ramillies. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Huppaye voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht heeft te maken met elementen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje is er al vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree kunt u al bestellen vanaf €4,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Doperwtensoep is beschikbaar vanaf €6,35.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Borsjtsj, een stukje fruit en om het compleet te maken Panna cotta als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Ramillies voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Huppaye aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welk soort thuismaaltijd past bij uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of via internet. De menu’s worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Soms is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Spaghettischotel bolognese en Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen. Hiermee zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een goede balans en energie. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen of misschien veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Huppaye. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit