Maaltijdservice Rebecq

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rebecq voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Rebecq? Aan de hand van onze vergelijker vindt u overzichtelijk alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,25 per maaltijd. Aan tafel voor Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Spaghetti met broccoli? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Rebecq beschikt u over gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRebecq
ReactieSociale & Signalerende functie
Postcode1430
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,3
Geliefde maaltijdSukadelapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Rebecq

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Rebecq. Denk dan aan belangrijke partijen als Marley Spoon of Intermarché. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verschillende leveranciers en speciale eetpunten. Iedere service heeft weer een heel eigen type maaltijd en voorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Rebecq? Dat is niet erg! Veel traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rebecq. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hanteren ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt men zonder moeite belangrijke boodschappen als dranken en vlokken. Doorgaans gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Rebecq vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Rebecq? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal maaltijdservices die overeenstemmen met uw voorkeuren voedingspatroon. U kunt denken aan Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Via onze vergelijker achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Rebecq. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rebecq voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Hutsepot Met Rookworst En Spek is er al voor €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Vol Au Vent Puree kunt u al bestellen vanaf €5,95.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Bonensoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Aardbeien ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Rebecq voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Gele rijst
 • Macaroni
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rebecq bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type maaltijdservice klopt met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele leveranciers en kies er een. Bekijk met name het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via internet. De seniorenmaaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst en Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm en ook veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Rebecq. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente