Maaltijdservice Genoelselderen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Genoelselderen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Genoelselderen? D.m.v. maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle services in uw regio! Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,10 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen en Pasta Venetia? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Genoelselderen hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteRiemst
ErvaringNiet meer naar de winkel
Postcode3770
Prijs per maaltijd€5,3
Meest gekozen maaltijdGepaneerdeschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Genoelselderen

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Genoelselderen. Denk dan aan belangrijke bedrijven als Marley Spoon of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verscheidene aanbieders en sociale voorzieningen. Elke organisatie heeft weer een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders overzichtelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Genoelselderen? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Genoelselderen. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee bestelt u gelijk broodnodige boodschappen als gekookte achterham en cake. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Genoelselderen vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Genoelselderen? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit velerlei opties die kloppen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Kipgyros Rijst of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Hieronder ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Riemst. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Genoelselderen voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt gevormd door aspecten als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is er al vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €3,95.
 • De daghap voor ouderen als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Koude vruchtensoep, extra groenten en iets fris zoals Irish coffee om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Riemst voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kipfilet
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Varkensfilet in jus met koolraap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Genoelselderen regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire verstrekkers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u moeiteloos opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt dikwijls bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Gemengde groenteschotel. Zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of misschien vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Genoelselderen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit