Maaltijdservice Riemst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Riemst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Riemst? Middels www.maaltijdbutler.be bekijkt u snel en simpel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,45 per gerecht. Aanschuiven voor Kipfilet in roomsaus en Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Riemst hebt u toegang tot uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteRiemst
ReactieVol vitaminen en mineralen
Postcode3770
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,98
Nummer 1-maaltijdGegrilde paprika

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Riemst

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Riemst. Denk aan interessante partijen als Home Cuisine en/of 0. Maar ook lokaal bestaan er interessante instellingen en slagerijen. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u de firma’s gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Riemst? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Riemst. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel firma’s faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee haalt u eenvoudig de boodschappen zoals volle melk of tomaten. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Riemst vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Riemst? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel maaltijdservices die kloppen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Neem nu Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Riemst. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Riemst voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs komt tot stand door factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,2.
 • Een warme dagschotel als Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten kan je kopen vanaf €7,25.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Tom kha kai, iets te drinken en voor de volledigheid een Hemelse modder achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Riemst voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Pannenkoeken met spek
 • Donkey Kicks Chicken
 • Varkenslapjes in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Stroganoff du chef

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Riemst regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire bezorgservices en kies een geschikte. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire leveranciers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De thuismaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Steeds vaker is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Babi ketjap, bami en Doperwtensoep. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Riemst. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente