Maaltijdservice Herderen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herderen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Herderen? Door middel van www.maaltijdbutler.be ontdekt u supersnel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,85 per keer. Smullen van Groenteschotel en Zalmfilet in roomsaus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Herderen profiteert u van ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteRiemst
RecensieWat een uitkomst
Postcode3770
Gemiddelde prijs€5,31
Vaak gekozen maaltijdSpaghetti met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Herderen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Herderen. Neem veel gekozen services als Marley Spoon of Okay. Ook binnen de gemeente zijn er verscheidene organisaties en verswinkels. Elke service wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en voorwaarden. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u dus de firma’s op uw gemak op een rijtje zetten. Uitkomen bij een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Herderen? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herderen. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel bezorgers bieden ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als leverkaas en chocolade vla. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Herderen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Herderen? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit talloze maaltijdservices die kloppen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Denk maar aan Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Spaghetti Bolognese Kaas? Onderstaand achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Riemst. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herderen voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van onderdelen als het bedrijf, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kan je kopen vanaf €6,6.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Seolleongtang, extra groenten en iets lichts zoals Clafoutis achteraf. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Riemst voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Biogarde
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Stamppot knolselderij met rucola

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herderen aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners bieden een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De gerechten worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 15 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsPenne carbonara en Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook. Op die manier krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Herderen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit