Maaltijdservice Kanne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kanne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Kanne? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle organisaties in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,70 per maaltijd. Aan tafel voor Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree of Macaroni? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Kanne hebt u toegang tot voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteRiemst
ReactieEen verademing
Postcode3770
Gemiddelde kosten€5,32
Vaak gekozen maaltijdPastaschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Kanne

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Kanne. Bijvoorbeeld populaire firma’s als Dienstenthuis.be of Traiteur Goossens. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij tal van leveranciers en verswinkels. Iedere service heeft weer een heel eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze website kan u de aanbieders eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Kanne? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kanne. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bedrijven faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo krijgt men snel praktische of verse producten als vlokken of leverworst. Niet zelden zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Kanne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Kanne? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden flink wat menu’s die in lijn zijn met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Denk maar aan Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen en Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Verderop treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Riemst. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kanne voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt is afhankelijk van bijvoorbeeld de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kan je kopen vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen is er al vanaf €6,35.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Phở, extra groenten en een toetje als Croquembouche na. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Riemst voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Uiensoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Stamppot Hete bliksem met stroop

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kanne bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor type ouderenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Bekijk met name het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst van zo’n 20 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 100+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u deze besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Kanne. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit