Maaltijdservice Membruggen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Membruggen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Membruggen? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u overzichtelijk alle firma’s in uw regio! Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,40 per gerecht. Smullen van Wokgroenten teriyaki en Penne vier kazen, uitgebakken spekjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Membruggen krijgt u de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteRiemst
ReactieBespaart me veel tijd
Postcode3770
Prijs per maaltijd€5,33
Vaak gekozen maaltijdGepaneerde schnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Membruggen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Membruggen. We hebben het over grote services als Home Cuisine en/of Delimeal. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor allerlei instellingen en speciale eetpunten. Iedere leverancier levert een heel eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daarom de organisaties op uw gemak op een rijtje zetten. De keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Membruggen? Er is een oplossing! Steeds meer cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Membruggen. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt u gelijk broodnodige boodschappen als vanillevla en appelstroom. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Membruggen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Membruggen? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit talloze bezorgmaaltijden die passen bij uw uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Verderop vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Riemst. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Membruggen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van bijvoorbeeld de organisatie, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree kunt u al bestellen vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Een warme dagschotel als Knoflookgarnalen kan je kopen vanaf €5,5.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Ossenstaartsoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Schaafijs na. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Riemst voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Kiptajine
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Membruggen bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor categorie thuismaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Bekijk met name het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men supersnel nog een bestelling doen. Vaak kan dit via de telefoon, via een menulijst, of online. Het eten wordt standaard bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kip in roomsaus of Macaronischotel bolognese. Zodoende krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of juist veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Membruggen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit