Maaltijdservice Millen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Millen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Millen? Door middel van deze website vergelijkt u supersnel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,90 per maal. Ouderwets genieten van Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Kervelroomsoep? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Millen profiteert u van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteRiemst
ErvaringTijdbesparend en lekker
Postcode3770
Prijs per gerecht€5,34
Geliefde maaltijdOmelet in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Millen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Millen. Bijvoorbeeld landelijke partijen als Smartmat en/of 0. Echter, ook heel lokaal zien we allerlei initiatieven en wijkrestaurants. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een “eigen” menu en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u daardoor de aanbieders snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Millen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Millen. Een redding voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven bieden ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor koop u snel de boodschappen zoals rauwe ham of kaas extra belegen montbeliarde. Vaak kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Millen vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Millen? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden verscheidene soorten maaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en eventuele dieet. Neem nu Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Riemst. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Millen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door onderdelen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen bestelt u vanaf €5,5.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Venkelsoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Chocolade ijs achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Riemst voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Snijbonen
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Stamppot boerenkool met worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Millen bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor soort thuismaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De menu’s worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Pannenkoeken met appelvulling of Ossestaartsoep. Daardoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u deze besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Millen. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit