Maaltijdservice Val-Meer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Val-Meer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Val-Meer? Door middel van onze tool doorzoekt u supersnel alle aanbieders in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,00 per keer. Smullen van Ribkarbonade in jus of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Val-Meer hebt u toegang tot heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteRiemst
RecensieLekkere maaltijden + gezond
Postcode3770
Gemiddelde kosten€5,35
Vaak gekozen maaltijdRoerei met spinazie à la crème

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Val-Meer

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Val-Meer. U kunt denken aan veel gekozen services als Colruyt en 0. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor tal van organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke service hanteert een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten probleemloos op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Val-Meer? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Val-Meer. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel services hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als chocopasta en jong belegen kaas. In de regel gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Val-Meer vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Val-Meer? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden flink wat bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Onderstaand ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Riemst. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Val-Meer voor ouderen wijken nogal af. De prijs heeft te maken met onderdelen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot is er al vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal bestelt u vanaf €3,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,85.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Rundvleessoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Kwark om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Riemst voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Spaghetti
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Val-Meer aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor type thuismaaltijd klopt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en kies een geschikte. Bekijk met name het soort gerechten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men direct opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Val-Meer. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit