Maaltijdservice Bassilly

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bassilly voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bassilly? Dankzij deze website vindt u supersnel alle services die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,85 per maal. Genieten van Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst en Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Bassilly beschikt u over heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSilly
RecensieNiet meer naar de winkel
Postcode7830
Gemiddelde menuprijs€5,55
Vaak bestelde maaltijdHutspot met hachee

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Bassilly

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Bassilly. Denk dan aan populaire partijen als Delimeal en/of Aldi. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij tal van leveranciers en verswinkels. Ieder bedrijf heeft zo een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Bassilly? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bassilly. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders bieden ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Daarmee haalt u probleemloos nuttige boodschappen zoals broodbeleg of jonge kaas. Dikwijls gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bassilly vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bassilly? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere leveranciers die aansluiten bij uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat te denken van Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Onderstaand achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Silly. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bassilly voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een daghap aan huis als Kipschnitzel met boontjes en satesaus wordt al bezorgd vanaf €7,05.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Minosoep, iets te drinken en een toetje als Bitterkoekjes mousse na. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Silly voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Kip Andorra schotel
 • Andijvie a la creme
 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken kibbeling
 • Broccoli kaassaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bassilly regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor type seniorenmaaltijd klopt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote aanbieders werken met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men elke dag nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt niet zelden bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Hutsepot Met Rookworst En Spek of Rundergehakt, witlof, aardappelpuree. Hierdoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of misschien koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bassilly. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit