Maaltijdservice Brustem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brustem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Brustem? Middels onze tool achterhaalt u supersnel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,30 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst of Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Brustem beschikt u over ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteSint-Truiden
ReactieGemakkelijk opwarmen
Postcode3800
Prijs per maaltijd€5,46
Vaak gekozen maaltijdKipmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Brustem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Brustem. Neem bijv. grote bedrijven als Home Cuisine of Delhaize. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende partijen en sociale voorzieningen. Elke partij hanteert zijn eigen menu en voorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de bedrijven probleemloos op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Brustem? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brustem. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee koop men snel broodnodige boodschappen als paté en koffiekoeken. In algemene zin kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Brustem vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Brustem? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een hoop menu’s die voldoen aan uw situatie en eetpatroon. Wat dacht u van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Dieet Gentse Waterzooi? Op deze pagina vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Sint-Truiden. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig vet testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brustem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt namelijk af van factoren als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli bestelt u vanaf €3,75.
 • Een warme dagschotel als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas kunt u al bestellen vanaf €7,4.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Koude vruchtensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Vruchtensalade als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Sint-Truiden voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Brustem bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en kies er een. Check vooral het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dan kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden niet zelden bezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met pakweg 15 menu’s. Bij diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsKalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Hachee met rodekool en witte rijst. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Brustem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit