Maaltijdservice S Gravenvoeren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in S Gravenvoeren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in S Gravenvoeren? Aan de hand van onze tool bekijkt u overzichtelijk alle services die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Nu al voor €4,85 p.p. Smullen van Bami, quorn, satésaus en Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in S Gravenvoeren profiteert u van vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteVoeren
ReactieGericht op 50 jaar en ouder
Postcode3798
Maaltijd prijs€5,44
Geliefde maaltijdBami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in S Gravenvoeren

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in S Gravenvoeren. Denk dan aan veel gekozen organisaties als Delhaize en/of Cora. Maar ook in de buurt ontstaan er uitstekende aanbieders en verswinkels. Elke organisatie biedt een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in S Gravenvoeren? Er is een oplossing! Best veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in S Gravenvoeren. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt u gelijk nuttige boodschappen zoals wilde tomaten mix en halfvolle yoghurt. Vaak kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in S Gravenvoeren vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in S Gravenvoeren? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal opwarmmaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Gentse Waterzooi of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Op deze pagina ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Voeren. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in S Gravenvoeren voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door o.a. de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep is beschikbaar vanaf €3,85.
 • Een daghap aan huis als Kipfilet wordt al bezorgd vanaf €6,5.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Seolleongtang, een lekker bijgerecht en een dessert als Rijstebrij als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Voeren voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Schnitzel met gebakken aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in S Gravenvoeren aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor ouderenmaaltijd klopt met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De thuismaaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 gerechten. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Bloemkool met rundvlees schotel of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij of juist eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen S Gravenvoeren. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit