Maaltijdservice Engelmanshoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Engelmanshoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Engelmanshoven? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u supersnel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,75. Aan tafel voor Procureur lapje met prei a la crème en aardappel en Abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Engelmanshoven ontvangt u vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteSint-Truiden
Waarom bestellen?Opwarmen met microgolf
Postcode3800
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,47
Geliefde maaltijdZalm in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Engelmanshoven

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Engelmanshoven. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Foodbag en Colruyt. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Elke partij onderscheidt zich door een “eigen” type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. onze vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Engelmanshoven? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Engelmanshoven. Een goede vervanger voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt u moeiteloos de boodschappen zoals desem bol spelt of griesmeelpap. In de regel zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Engelmanshoven vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Engelmanshoven? Of prefereert u de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene soorten maaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat te denken van Macaroni Ham Kaassaus of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Verderop ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sint-Truiden. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Engelmanshoven voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt af van aspecten als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot bestelt u vanaf €3,9.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes is beschikbaar vanaf €6,7.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Bloemkoolsoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Chocolademousse om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Sint-Truiden voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Runderlapje
 • Kippensoep
 • Pilav
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Engelmanshoven bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor thuismaaltijd in lijn is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijdservices bieden een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. Uw bestelling wordt gewoonlijk thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met circa 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Rode kool met appel en Kippenpoot met doperwtjes wortel. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Engelmanshoven. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit