Maaltijdservice Sint-Eloois-Vijve

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Eloois-Vijve voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Eloois-Vijve? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €3,80 per gerecht. Ouderwets genieten van Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten en Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Sint-Eloois-Vijve beschikt u over gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWaregem
Waarom bestellen?Puur en vers uit de pan
Postcode8793
Prijs per gerecht€5,49
Populaire maaltijdKip in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Eloois-Vijve

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Sint-Eloois-Vijve. Bijvoorbeeld populaire bedrijven als Home Cuisine of 0. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende instellingen en zorginstellingen. Iedere organisatie heeft weer een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgers overzichtelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Eloois-Vijve? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Eloois-Vijve. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties bieden ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt u snel de boodschappen zoals vlokken en krentenbrood. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Eloois-Vijve vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Sint-Eloois-Vijve? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die voldoen aan uw wensen en mogelijke diëten. Neem nu Spaghetti Bolognese Kaas of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Op deze pagina vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Waregem. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Eloois-Vijve voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel is er al vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Gamjatang, een gezonde salade en om het compleet te maken Anmitsu na. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Waregem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kip-groenteschotel
 • Witlof ovenschotel
 • Rundvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Wrap kip madras

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Eloois-Vijve regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies een geschikte. Bekijk met name het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote verstrekkers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u wekelijks een nieuwe menulijst invullen. Vaak doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden altijd thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaststaand menu per dag. Soms is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree en Varkensvlees in saus. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sint-Eloois-Vijve. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit