Maaltijdservice Beveren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beveren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Beveren? Met behulp van deze website vindt u probleemloos alle services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €3,95. Flink uitpakken met Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Beveren smult u weer van gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteRoeselare
RecensieSmaakvol en gezond
Postcode8800
Prijs per gerecht€5,5
Meest gekozen maaltijdRundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Beveren

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Beveren. Neem bijv. erkende organisaties als Delhaize of Spar. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder heeft zo een “eigen” aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze vergelijker kan u de aanbieders eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er menu-voorkeuren als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Beveren? Dat is niet erg! Nogal wat cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beveren. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere organisaties bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt u direct verse of handige boodschappen als chocolade vla of havermoutpap. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Beveren vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Beveren? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal type aanbieders die voldoen aan uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Verderop vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Roeselare. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beveren voor ouderen wijken nogal af. De prijs komt tot stand door factoren als de organisatie, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Vriesverse maaltijd als Kervelsoep kan je kopen vanaf €4,3.
 • De daghap voor ouderen als Tagliatelle, kip, paddestoelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Kaassoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Bavarois na. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Roeselare voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Sucade Hollandaise
 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Forel met venkel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beveren aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk soort opwarmmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de professionele aanbieders en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire leveranciers hebben een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u elke dag een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De menu’s worden altijd bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 30 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen en Tomatensoep met prei vg. Hierdoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Beveren. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit