Maaltijdservice Melsbroek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Melsbroek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Melsbroek? Door middel van maaltijdbutler.be vindt u eenvoudig alle firma’s in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Nu al voor €3,60. Aan tafel voor Stukjes rundvlees in saus of Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Melsbroek beschikt u over de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteSteenokkerzeel
Waarom bestellen?Niet meer naar de winkel
Postcode1820
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,4
Vaak gekozen maaltijdLinzensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Melsbroek

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Melsbroek. Denk dan aan populaire bezorgers als Home Cuisine of Spar. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verscheidene initiatieven en speciale eetpunten. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een “eigen” productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze pagina kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Melsbroek? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Melsbroek. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste organisaties hebben ook een praktische boodschappendienst voor senioren. In dat geval bestelt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals cola en afbak croissants naturel. Doorgaans gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Melsbroek vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Melsbroek? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat type aanbieders die kloppen met uw voorkeuren voedingspatroon. Neem nu Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel of Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Hieronder vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Steenokkerzeel. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Melsbroek voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is verkrijgbaar vanaf €4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Zomerse kip met amandel, sperziebonen paprikamiz en basmatirijst bestelt u vanaf €6,15.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Borsjtsj, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Yoghurt om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Steenokkerzeel voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gepofte aardappels
 • Prei-gehaktschotel
 • Kippenbout in jus
 • Stamppot zuurkool
 • Spinaziestamppot

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Melsbroek regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welke vorm van een maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire aanbieders en selecteer er een. Let met name op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste verstrekkers hebben een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele services.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men dagelijks opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de website. De maaltijden worden altijd tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 30 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVarkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool of Kipfilet met jus, rodekool en aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Melsbroek. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit