Maaltijdservice Peutie

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Peutie voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Peutie? Middels www.maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,25 per maal. Ouderwets genieten van Pasta/tonijnschotel en Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Peutie beschikt u over voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteVilvoorde
BeoordelingHoef niet meer te koken
Postcode1800
Gemiddelde kosten€6,39
Vaak gekozen maaltijdErwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Peutie

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Peutie. U kunt denken aan erkende bedrijven als 15Gram of Okay. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich interessante instanties en speciale eetpunten. Elke leverancier heeft zo zijn eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via onze tool kunt u dus de bezorgdiensten gemakkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Eerst eens proberen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Peutie? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Peutie. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende services voorzien in een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt u probleemloos de supermarktartikelen als jonge kaas en filterzakjes. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Peutie vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Peutie? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden veel verschillende thuismaaltijden die aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Wat te denken van Kip Op Grootmoeders Wijze of Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel? Hieronder vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Vilvoorde. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Peutie voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met aspecten als de aanbieder, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een daghap aan huis als Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,65.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Erwtensoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Oranjevla als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Vilvoorde voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gebakken krieltjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Stamppot andijvie
 • Bruine bonensoep

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Peutie bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd past bij uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en selecteer er een. Bekijk met name het assortiment, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele verstrekkers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men probleemloos nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. Uw bestelling wordt in de regel bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree of Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Peutie. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit