Maaltijdservice Steenokkerzeel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Steenokkerzeel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Steenokkerzeel? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be treft u overzichtelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,90. Aan tafel voor Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree en Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Steenokkerzeel krijgt u verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteSteenokkerzeel
RecensieBespaart me veel tijd
Postcode1820
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,63
Vaak gekozen maaltijdBruine bonensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Steenokkerzeel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Steenokkerzeel. Denk aan landelijke firma’s als Foodbag of Cora. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich uitstekende instellingen en zorginstellingen. Elk bedrijf biedt z’n eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze tool kunt u dus de organisaties eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Steenokkerzeel? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later wordt het eten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven structuur en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Steenokkerzeel. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste services hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals vegan gehakt en jam. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Steenokkerzeel vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Steenokkerzeel? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse menu’s die kloppen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Wat te denken van Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Onderstaand treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Steenokkerzeel. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Steenokkerzeel voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door elementen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is beschikbaar vanaf €5,85.
 • Vriesverse maaltijd als Spaghetti Carbonara kunt u al bestellen vanaf €4,15.
 • Een warme dagschotel als Hollandse hachee is beschikbaar vanaf €7,35.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Kippensoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Pudding als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Steenokkerzeel voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Tomatensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Steenokkerzeel aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor soort maaltijdservice klopt met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Kijk goed na het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote aanbieders werken met een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden worden in de regel geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 maaltijden. Bij diepvries kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Pompoensoep en Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng. Zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden vaak door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Steenokkerzeel. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente