Maaltijdservice Bost

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bost voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bost? Dankzij deze website bekijkt u overzichtelijk alle organisaties in uw regio! Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,30 per maaltijd. Smullen van Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen of Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Bost hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTienen
RecensieKlantvriendelijke organisatie
Postcode3300
Gemiddelde kosten€5,03
Populaire maaltijdChampignon omelet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Bost

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Bost. U kunt denken aan veel gekozen bedrijven als Meal-Story of Wink. Ook in de gemeente zelf bestaan er tal van leveranciers en wijkrestaurants. Elke leverancier biedt zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. maaltijdbutler.be kunt u derhalve de services rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Bost? Geen probleem! Erg veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bost. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers bieden ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt men eenvoudig belangrijke boodschappen als roomboter en sinaasappelsap. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Bost vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Bost? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of prefereert u een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden talloze soorten maaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en eventuele dieet. Wat te denken van Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Onderstaand bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Tienen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bost voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als de organisatie, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Vriesverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is verkrijgbaar vanaf €5,2.
 • Een daghap aan huis als Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng kan je kopen vanaf €5,9.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Czernina, een gezonde salade en een toetje als Berlinerbol als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Tienen voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Varkens-groenteschotel
 • Vispotje in botersaus
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Shoarma met zuurkool
 • Varkenssteak in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bost regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk type bezorgmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de professionele aanbieders en kies er een. Bekijk met name het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De maaltijden voor thuis worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree of Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie. Hiermee zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bost. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit