Maaltijdservice Diets-Heur

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Diets-Heur voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Diets-Heur? Aan de hand van deze pagina ontdekt u moeiteloos alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,15 per persoon. Genieten van Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen of Nasi goreng speciaal, kip in satésaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Diets-Heur krijgt u voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
ErvaringVele tevreden klanten
Postcode3700
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,99
Vaak bestelde maaltijdGarnalen in chili-roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Diets-Heur

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Diets-Heur. Denk aan grote bedrijven als Smartmat of 0. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verscheidene aanbieders en wijkrestaurants. Elke leverancier levert zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels deze pagina kunt u de leveranciers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Diets-Heur? Er is een oplossing! Veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Diets-Heur. Een uitkomst voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal services bieden ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt u gelijk verse of handige boodschappen als roomboter en koffiekoeken. Meestal gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Diets-Heur vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Diets-Heur? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit meerdere leveranciers die matchen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Verderop treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Tongeren. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Diets-Heur voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie vindt u vaak al vanaf €5,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,75.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Minosoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Soesje na. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Tortellini met gehakt en kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Diets-Heur bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor type opwarmmaaltijd klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en maak een keuze. Check vooral de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men gelijk nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. Uw bestelling wordt altijd bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 30 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Boe­ren­kool­stoof met ei of Kip naar oma’s recept, gebakken aardappelen. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Diets-Heur. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit