Maaltijdservice S Herenelderen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in S Herenelderen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in S Herenelderen? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u supersnel alle services die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,40 p.p. Aanschuiven voor Spinaziestamppot en Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in S Herenelderen geniet u van voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
RecensieIk kijk er weer naar uit
Postcode3700
Maaltijd prijs€6,97
Geliefde maaltijdAlaska-koolvis in tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in S Herenelderen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in S Herenelderen. Bijvoorbeeld populaire bezorgers als 15Gram of 0. Maar ook lokaal kan men kiezen voor interessante instanties en zorginstellingen. Iedere service onderscheidt zich door z’n eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze tool kan u daardoor de leveranciers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van speciale voorkeuren als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in S Herenelderen? Geen probleem! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in S Herenelderen. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende services voorzien in een speciale boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt men snel nuttige boodschappen zoals halfvolle vanille yoghurt of kaas extra belegen montbeliarde. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in S Herenelderen vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in S Herenelderen? Of zoekt u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden velerlei bezorgmaaltijden die voldoen aan uw eisen voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Kippenbout Met Appelmoes En Puree en Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Verderop vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Tongeren. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in S Herenelderen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd heeft te maken met factoren als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes wordt al bezorgd vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is beschikbaar vanaf €6.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Waterkerssoep, een stukje fruit en om het compleet te maken French coffee om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Zomerzuurkool met casselerrib

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in S Herenelderen bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor type bezorgmaaltijd klopt met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u direct een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met circa 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen en Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot. Hiermee zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, gemalen of juist koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen S Herenelderen. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit