Maaltijdservice Haren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Haren? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker treft u eenvoudig alle leveranciers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,05 p.p. Genieten van Kippenbout à la bonne femme of Nasi Indisch rundvlees? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Haren hebt u toegang tot complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
BeoordelingHonderden tevreden klanten
Postcode3700
Prijs per maaltijd€4,95
Vaak bestelde maaltijdLekkerbekje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Haren

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Haren. U kunt denken aan populaire firma’s als Foodbag of Delhaize. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie hanteert een “eigen” manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze website kan u daarom de leveranciers eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Haren? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haren. Perfect voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hanteren ook een extra boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop men gelijk nuttige boodschappen zoals cervelaat of bananen. In de regel kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Haren vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Haren? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn verscheidene mogelijkheden die overeenstemmen met uw eisen en voedingsadvies. Denk maar aan Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Hieronder ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Tongeren. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haren voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een warme dagschotel als Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Kerriesoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Trifle om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Kip kerrie ananas met risotto

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Haren regelen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en selecteer er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste verstrekkers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden in de regel geleverd door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Wokgroenten. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of juist veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Haren. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit