Maaltijdservice Berg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Berg? Aan de hand van maaltijdbutler.be achterhaalt u eenvoudig alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,65 p.p. Aanschuiven voor Donkey Kicks Chicken en Zalmfilet in saus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Berg geniet u van uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
RecensieModerne hoogwaardige keuken
Postcode3700
Maaltijd prijs€6,98
Populaire maaltijdVisstukjes in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Berg

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Berg. Denk dan aan veel gekozen organisaties als HelloFresh of 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er tal van instanties en speciale eetpunten. Iedere leverancier biedt een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de services eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Berg? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berg. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee krijgt men direct de boodschappen zoals oploskoffie en afbak croissants naturel. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Berg vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Berg? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden vele bezorgmaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Via onze vergelijker vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Tongeren. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berg voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt namelijk af van factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • De daghap voor ouderen als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree bestelt u vanaf €6.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Broccolisoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Croquembouche na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Spinazie schotel met gehaktbal
 • Kipsaté en ei met bami goreng

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Berg regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort opwarmmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden altijd aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsSpeklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel. Zodoende krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of juist vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Berg. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit