Maaltijdservice Rutten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rutten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Rutten? Aan de hand van onze tool vindt u probleemloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,35. Flink uitpakken met Gebonden goulashsoep en Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Rutten ontvangt u de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
ReactieHet houd mij op de been
Postcode3700
Maaltijd prijs€5,06
Vaak gekozen maaltijdVier-groentenstamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Rutten

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Rutten. Neem belangrijke firma’s als Ekomenu en Okay. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verschillende aanbieders en sociale voorzieningen. Elke service wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze pagina kunt u derhalve de leveranciers rustig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Rutten? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rutten. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven bieden ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt u moeiteloos broodnodige boodschappen als filterzakjes of palingworst. Veelal gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Rutten vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Rutten? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Tongeren. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rutten voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes vindt u vaak al vanaf €5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Spekpannenkoek wordt al bezorgd vanaf €5,5.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Misosoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Croquembouche als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Rundvlees met gegrilde groente

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rutten aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor ouderenmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden leveranciers en kies er een. Let met name op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de dienstverleners verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De menu’s worden in de regel geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 20 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Vissoep en Heldere kippensoep. Zodoende zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Rutten. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit