Maaltijdservice Sluizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sluizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sluizen? Aan de hand van maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle services die aan huis leveren. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,35 per maaltijd. Ouderwets genieten van Witlofschotel met ham en kaas of Zalmfilet in roomsaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Sluizen ontvangt u heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Waarom bestellen?Ik ben weer zelfstandig
Postcode3700
Gemiddelde menuprijs€5,07
Populaire maaltijdStamppot boerenkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sluizen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Sluizen. Neem populaire firma’s als Viangro en HelloFresh. Ook in de gemeente zelf bestaan er uitstekende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door onze tool kan u de bedrijven eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sluizen? Ook dan bent u welkom! Legio cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sluizen. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak afgehandeld door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt men probleemloos belangrijke boodschappen als oude kaas of rijstepap. Meestal gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Sluizen vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sluizen? Of zoekt u vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit meerdere thuismaaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. Denk maar aan Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree en Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Onderstaand vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Tongeren. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sluizen voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van o.a. de maaltijdservice, het type gerecht en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Champignonroomsoep wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree vindt u vaak al vanaf €4,15.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes bestelt u vanaf €6,75.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Hot pot, iets te drinken en een toetje als Yoghurt/perzik mousse als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Tongeren voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sluizen regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor categorie thuismaaltijd past bij uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let goed op het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de aanbieders geven een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De thuismaaltijden worden steeds vaker geleverd door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 20 maaltijden. Bij diepvries is er een keus te maken uit 70+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Soms is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Chili con carne en Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree. Daardoor kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of juist eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sluizen. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit