Maaltijdservice Barry

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Barry voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Barry? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u supersnel alle bezorgers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of dagverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,25. Aanschuiven voor Bloemkool cordonbleu schotel en Kick Through Spaghetti? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Barry profiteert u van complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
RecensieKlantvriendelijke organisatie
Postcode7534
Prijs per gerecht€6,78
Vaak gekozen maaltijdHete Bliksem met een speklapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Barry

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Barry. Neem bijv. grote firma’s als Yumbel en/of Viangro. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verschillende partijen en zorginstellingen. Elke partij biedt een eigen keuken en voorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgers probleemloos op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Barry? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Barry. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaal afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste organisaties beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt men direct broodnodige boodschappen als falafel burger of sinaasappels. In de regel kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Barry vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Barry? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Hieronder ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Tournai. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Barry voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt gevormd door o.a. de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus bestelt u vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen is beschikbaar vanaf €4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Speklapje in jus wordt al bezorgd vanaf €7,4.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Pindasoep, extra groenten en iets fris zoals Tiramisu mousse als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Appelpannenkoek
 • Aspergesoep vg
 • Sperziebonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Barry bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice klopt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk telefonisch, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Penne pesto, kip, groene groenten of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Hierdoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen of juist koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Barry. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit