Maaltijdservice Gaurain-Ramecroix

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gaurain-Ramecroix voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Gaurain-Ramecroix? Via deze website achterhaalt u snel en simpel alle bedrijven in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Nu al voor €5,10 per persoon. Ouderwets genieten van Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen en Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Gaurain-Ramecroix hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
BeoordelingInteressant proefpakket
Postcode7530
Prijs per gerecht€6,74
Maaltijd-topperVegetarische lasagna, spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Gaurain-Ramecroix

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Gaurain-Ramecroix. Bijvoorbeeld erkende partijen als Traiteur Goossens en Prego. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij allerlei leveranciers en zorginstellingen. Iedere aanbieder hanteert een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders probleemloos tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde wensen zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Gaurain-Ramecroix? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze producten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gaurain-Ramecroix. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties bieden ook een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt u probleemloos praktische of verse producten als snoepjes en keukenpapier. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Gaurain-Ramecroix vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Gaurain-Ramecroix? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn velerlei mogelijkheden die in lijn zijn met uw wensen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Hieronder achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Tournai. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gaurain-Ramecroix voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door o.a. het bedrijf, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is beschikbaar vanaf €3,9.
 • De daghap voor ouderen als Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes wordt al bezorgd vanaf €6,7.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Ramen, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Sinaasappel mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Gestoofde prei
 • Omelet in saus
 • Appelcompote

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gaurain-Ramecroix aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd klopt met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners geven een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle services.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u direct opnieuw bestellen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de website. Uw bestelling wordt in de regel geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst en Tomatensoep Met Balletjes. Zodoende ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Denk aan zoutarm, gemalen, natriumarm, glutenvrij en ook veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Gaurain-Ramecroix. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit