Maaltijdservice Marquain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marquain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Marquain? Door gebruik te maken van deze pagina ontdekt u gemakkelijk alle bedrijven in de buurt! Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,10 per persoon. Ouderwets genieten van Dieet Kippenworst Spinazie Puree en Runderbouillon? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Marquain krijgt u gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
BeoordelingVerlicht de mantelzorg
Postcode7522
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,73
Vaak gekozen maaltijdMacaroni, groenten-tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Marquain

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Marquain. Bijvoorbeeld populaire firma’s als Viangro of Aldi. Maar ook lokaal kunt u terecht bij prima initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere leverancier levert een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Middels deze pagina kan u de bezorgers op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Marquain? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en vitamines beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marquain. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt u gelijk nuttige boodschappen zoals afwasborstel of cake. In algemene zin kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Marquain vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Marquain? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele maaltijdservices die kloppen met uw voorkeuren voedingspatroon. Wat te denken van Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli en Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Tournai. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marquain voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek wordt al bezorgd vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Spaghetti Bolognese, kaas is er al vanaf €7,5.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Gazpacho, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Crema catalana om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Broccolisoep

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Marquain bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor type bezorgmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men moeiteloos nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Burpee Chicken of Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen. Daardoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Marquain. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit