Maaltijdservice Thimougies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Thimougies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Thimougies? Geholpen door deze website vergelijkt u overzichtelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,90 per gerecht. Smullen van Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes of Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Thimougies beschikt u over heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
ReactieMeerdere manieren bestellen
Postcode7533
Prijs per maaltijd€6,77
Meest gekozen maaltijdAsperge beenhamschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Thimougies

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Thimougies. Denk dan aan grote bedrijven als Colruyt of Spar. Maar ook op regionaal niveau bestaan er tal van instellingen en verswinkels. Elk bedrijf biedt een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de services overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Thimougies? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Thimougies. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven beschikken over een praktische boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop u probleemloos verse of handige boodschappen als melk of sappen. Dikwijls gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Thimougies vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Thimougies? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit diverse bezorgmaaltijden die matchen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. U kunt denken aan Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Aan de hand van deze website achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Tournai. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Thimougies voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht heeft te maken met factoren als de maaltijdservice, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze wordt al bezorgd vanaf €6,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,1.
 • De daghap voor ouderen als Runderlapje bestelt u vanaf €6,85.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ossenstaartsoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Cranachan als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot
 • Aardappelgratin
 • Een pizza hawai
 • Runderbouillon
 • Kipschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Thimougies regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en selecteer er een. Bekijk met name het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende leveranciers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden standaard bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst van zo’n 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Rundergehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen en Spinaziestamppot, omelet. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm of koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Thimougies. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit