Maaltijdservice Havinnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Havinnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Havinnes? Middels de maaltijdservice-vergelijker treft u supersnel alle firma’s die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,55 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst en Stroganoff du chef? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Havinnes hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
RecensieHandige welkomstkorting
Postcode7531
Prijs per maaltijd€6,75
Geliefde maaltijdSpinazie schotel met gehaktbal

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Havinnes

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Havinnes. Denk dan aan interessante bezorgers als Foodbag of 0. Echter, ook heel lokaal zien we prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier heeft zo een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze website kan u daarom de organisaties rustig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Havinnes? Dat is niet erg! Steeds meer cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Havinnes. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse services hebben ook een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt u gelijk verse of handige boodschappen als boterhamworst of desem bol spelt. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Havinnes vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Havinnes? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit diverse maaltijdservices die rijmen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Hieronder vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Tournai. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Havinnes voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie bestelt u vanaf €4,1.
 • Een daghap aan huis als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree bestelt u vanaf €7,35.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Roomsoep, iets te drinken en een toetje als Taart als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Zalm in roomsaus
 • Kip in roomsaus
 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Preiroomsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Havinnes aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten leveranciers en geef de voorkeur door. Controleer goed het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijdservices stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De menu’s worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 15 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 90+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vast weekmenu. Soms is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Raapstelen stamppot met beenham of Donkey Kicks Chicken. Hiermee zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Havinnes. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit