Maaltijdservice Béclers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Béclers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Béclers? Geholpen door onze vergelijker treft u supersnel alle organisaties die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,20 per keer. Flink uitpakken met Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten of Spinazie schotel met gehaktbal? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Béclers hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
Waarom bestellen?Gemakkelijk bestellen
Postcode7532
Gemiddelde kosten€6,76
Vaak gekozen maaltijdWisselmenu Asperge Brabanconne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Béclers

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Béclers. Neem landelijke firma’s als 15Gram of Colruyt. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er prima initiatieven en verswinkels. Elke partij wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u de leveranciers eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Béclers? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en vitamines in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Béclers. Perfect voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als pindakaas of koffieroomcups. Dikwijls kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Béclers vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Béclers? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een hoop bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Rundstong Madeirasaus Puree of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Tournai. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Béclers voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs is afhankelijk van factoren als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree is er al voor €6,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel bestelt u vanaf €4,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gebonden mosterdsoep kunt u al bestellen vanaf €5,8.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kippensoep, een extra salade en iets lichts zoals Tiramisu mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Bruine bonensoep
 • Penne carbonara
 • Chicken Lunges
 • Alaska-koolvis
 • Garnalensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Béclers bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort seniorenmaaltijd aansluit op uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en kies een geschikte. Bekijk met name de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt niet zelden bezorgd middels een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Snijbonen met een kipfilet of Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin. Zodoende zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Béclers. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit