Maaltijdservice Maulde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maulde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Maulde? Met behulp van maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €3,80 per keer. Genieten van Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng of Gekarameliseerde witlof? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Maulde beschikt u over de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
ReactieRuime keuze
Postcode7534
Prijs per gerecht€6,79
Geliefde maaltijdRunderhachee, stamppot hutspot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Maulde

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Maulde. Bijvoorbeeld populaire services als Smartmat en Delhaize. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verscheidene initiatieven en wijkrestaurants. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u dus de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Maulde? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maulde. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven beschikken over een nuttige boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop u moeiteloos verse of handige boodschappen als halvarine en muesli. Vaak kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Maulde vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Maulde? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn verscheidene leveranciers die aansluiten bij uw gesteldheid en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Kipgyros Rijst of Spaghetti Carbonara? Via onze vergelijker vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Tournai. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maulde voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door onderdelen als de organisatie, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree wordt al bezorgd vanaf €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Kervelsoep is er al voor €5,2.
 • De daghap voor ouderen als Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €7,1.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Gazpacho, extra groenten en om het compleet te maken Bosvruchten yoghurt ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in saus
 • Prei a la creme
 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kreeftensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Maulde aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd klopt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk populaire leveranciers en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services bieden een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De gerechten worden vaak bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Beef Squats en Kippenbout. Bonne femme. Zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen of vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Maulde. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit