Maaltijdservice Vaulx

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vaulx voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Vaulx? Aan de hand van deze pagina achterhaalt u supersnel alle services die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,10. Aanschuiven voor Kipschnitzel met boontjes en satesaus of Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Vaulx beschikt u over gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteTournai
ReactieVerse ingrediënten
Postcode7536
Gemiddelde kosten€6,8
Vaak bestelde maaltijdGebonden kerrie-champignonsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Vaulx

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Vaulx. We hebben het over veel gekozen bedrijven als Colruyt of Viangro. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor verschillende leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere optie biedt een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daardoor de leveranciers probleemloos tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vaulx? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vaulx. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties voorzien in een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor bestelt u moeiteloos verse of handige boodschappen als koeken of magere kwark. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Vaulx vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Vaulx? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse bezorgmaaltijden die kloppen met uw eisen en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Tournai. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vaulx voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt af van elementen als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is er al vanaf €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • De daghap voor ouderen als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is er al vanaf €7,25.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Seolleongtang, een extra salade en voor de volledigheid een Poffertjes na. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Tournai voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rundvlees in jus
 • Gebakken witvis
 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Bloemkoolsoep

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vaulx regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd past bij uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de professionele aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele services.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De gerechten worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Gestoofde wortel of Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u deze besteld heeft. Door middel van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Vaulx. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit