Maaltijdservice Hompré

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hompré voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Hompré? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle firma’s die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €3,75 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes en Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Hompré krijgt u gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVaux-Sur-Sûre
RecensieEenvoudig bestellen
Postcode6640
Gemiddelde prijs€6,26
Vaak bestelde maaltijdSnijbonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Hompré

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Hompré. Neem grote services als Dienstenthuis.be en Marley Spoon. Maar ook in de buurt zijn er tal van organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie heeft weer een “eigen” aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze tool kan u de services gemakkelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hompré? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven structuur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hompré. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere services hanteren ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men zonder moeite de supermarktartikelen als salades of huishoudelijke artikelen. Normaliter kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hompré vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Hompré? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn veel verschillende maaltijdservices die aansluiten bij uw voorkeuren en mogelijke diëten. Wat te denken van Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree en Penne Pesto Kip Wokgroenten? Via onze vergelijker vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Vaux-Sur-Sûre. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hompré voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs komt tot stand door aspecten als het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus is er al vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • De daghap voor ouderen als Gestoofde spitskool bestelt u vanaf €6,05.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Kreeftensoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Tiramisu na. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Vaux-Sur-Sûre voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Risotto, bospaddestoelen
 • Pittige sperzieboontjes
 • Gebonden rundvleessoep
 • Vissticks met groenten
 • Donkey Kicks Chicken

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hompré aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type maaltijdservice past bij uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en kies er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u gelijk opnieuw bestellen. Vaak kan dit telefonisch, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden standaard bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten of Gebakken rijst. Zodoende kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij of koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hompré. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit