Maaltijdservice Vaux-Sur-Sûre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vaux-Sur-Sûre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vaux-Sur-Sûre? Met behulp van maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,65 per keer. Aanschuiven voor Kip Kerriesaus Met Rijst en Varkenslapje in jus? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Vaux-Sur-Sûre hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteVaux-Sur-Sûre
ReactieLuxe en erg lekker
Postcode6640
Prijs per gerecht€6,58
Vaak bestelde maaltijdRibkarbonade in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Vaux-Sur-Sûre

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Vaux-Sur-Sûre. Denk dan aan veel gekozen bezorgers als 15Gram en 0. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij uitstekende partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie biedt een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kunt u de firma’s op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van speciale voorkeuren zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Vaux-Sur-Sûre? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vaux-Sur-Sûre. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee koop u snel verse of handige boodschappen als desem meergranen of palingworst. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Vaux-Sur-Sûre vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Vaux-Sur-Sûre? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Aan de hand van deze website ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Vaux-Sur-Sûre. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vaux-Sur-Sûre voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van o.a. de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje is er al voor €3,65.
 • Een daghap aan huis als Runderlapje in champignonsaus kan je kopen vanaf €5,65.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kaassoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Bananenvla om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Vaux-Sur-Sûre voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Bami goreng met rundvlees
 • Schnitzel mexico schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vaux-Sur-Sûre aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste verstrekkers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de computer. Uw bestelling wordt veelal bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart van zo’n 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Tomatensoep of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen of juist vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Vaux-Sur-Sûre. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente