Maaltijdservice Booitshoeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Booitshoeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Booitshoeke? Middels deze pagina vergelijkt u moeiteloos alle aanbieders in uw regio! Warm geleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €3,85 per keer. Genieten van Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen en Rookworst met stamppot zuurkool? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Booitshoeke ontvangt u ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVeurne
RecensieOok vegatarisch en vis
Postcode8630
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,04
Vaak gekozen maaltijdNasi goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Booitshoeke

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Booitshoeke. We hebben het over belangrijke services als Foodbag of 0. Maar ook lokaal ontstaan er interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Booitshoeke? Geen probleem! Best veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Booitshoeke. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende koop men zonder moeite praktische of verse producten als volle yoghurt en aardbeienjam. In de regel gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Booitshoeke vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Booitshoeke? Of houdt u juist van de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn verscheidene seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw eisen en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Kervelsoep? Via onze vergelijker vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Veurne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Booitshoeke voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van zaken als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Boerengehaktschotel is er al vanaf €5,8.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Hot pot, iets te drinken en iets lichts zoals Bitterkoekjes mousse om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Veurne voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Kipfilet in saus
 • Prei a la creme
 • Hutspot, hachee
 • Minestronesoep
 • Kreeftensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Booitshoeke regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort thuismaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele leveranciers en maak een keuze. Let met name op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de services verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De gerechten worden veelal geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Alaska-koolvis en Doperwtje wortel kippenpoot schotel. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en ook vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Booitshoeke. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit