Maaltijdservice Werken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Werken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Werken? Geholpen door www.maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle organisaties in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,90 per persoon. Smullen van Kibbeling met kruidendip of Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Werken geniet u van verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKortemark
ReactieGezond en betaalbaar
Postcode8610
Gemiddelde prijs€4,99
Geliefde maaltijdBruine bonensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Werken

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Werken. Neem bijv. populaire services als Delhaize en Yumbel. Echter, ook heel lokaal bestaan er tal van instanties en slagerijen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een “eigen” keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via de maaltijdservice-vergelijker kunt u de leveranciers rustig op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Werken? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en vitamines intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Werken. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak afgehandeld door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hebben ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee bestelt men zonder moeite verse of handige boodschappen als bananen en koffie. Vaak kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Werken vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Werken? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden velerlei type aanbieders die matchen met uw eisen en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Penne Pesto Kip Wokgroenten of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Onderstaand bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Kortemark. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Werken voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht heeft te maken met o.a. het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €3,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Mosterdsoep, een extra salade en om het compleet te maken Zabaglione om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Kortemark voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Gestoofde prei
 • Omelet in saus
 • Appelcompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Werken aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en selecteer er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Meestal kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De thuismaaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 25 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Spitskoolschotel met cashewnoten en aardappelpuree met tuinkruiden. Zo zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Werken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit