Maaltijdservice Veurne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Veurne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Veurne? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be bekijkt u moeiteloos alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €3,50 per gerecht. Ouderwets genieten van Pasta carbonara en Heldere boerengroentesoep? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Veurne ontvangt u complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVeurne
BeoordelingGoede maaltijdvoorziening
Postcode8630
Maaltijd prijs€6
Nummer 1-maaltijdZalm in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Veurne

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Veurne. Neem bijv. landelijke partijen als Traiteur Goossens en Traiteur Goossens. Ook binnen de gemeente zien we interessante organisaties en verswinkels. Ieder bedrijf onderscheidt zich door een heel eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze tool kunt u de firma’s overzichtelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Veurne? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Veurne. Ideaal voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u moeiteloos belangrijke boodschappen als vlokken en cake. Vaak gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Veurne vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Veurne? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een groot aantal menu’s die passen bij uw uw omstandigheden en diëten/allergieën. U kunt denken aan Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Kip Kerriesaus Met Rijst? Aan de hand van deze website ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Veurne. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met verse producten en weinig vet beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Veurne voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door factoren als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree vindt u vaak al vanaf €5,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie wordt al bezorgd vanaf €4,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Pannenkoekenschotel kan je kopen vanaf €7,1.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Soto, een gezonde salade en iets fris zoals Baba au rhum om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Veurne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Rundergoulash
 • Foe yong hai
 • Kip Andorra
 • Erwtensoep
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Veurne regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijd-verzorgers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door te bellen, via de papieren bestellijst of online. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Champignonsoep met rundvlees of Stamppot boerenkool. Zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u deze besteld heeft. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Veurne. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente